Geen stemming op extra alv (1)

14-09-2017    09:36   |    Vakblad voor de Bloemisterij

In de extra ALV van FloraHolland over het beeldveilen van planten gaat niet gestemd worden over het beeldveilen van planten, zo meldt Vakblad voor de Bloemisterij op haar site in een bericht. De extra ALV is donderdag 21 september.

Dat er niet gestemd gaat worden, blijkt uit de uitnodiging die FloraHolland heeft verstuurd naar de leden. De actiegroep 'Behoud de plantenklok' is erg verontwaardigd omdat de uitnodiging is gestuurd zonder feedback van de actiegroep af te wachten.

Dat er niet gestemd gaat worden vloeit voort uit de statuten en is gebaseerd op de manier waarop de besluitvorming binnen Royal FloraHolland is georganiseerd, aldus de directie in het bericht. Volgens directieleden Vos en Van Schilfgaarde brengen de regels met zich mee dat de ALV het besluit niet kan terugdraaien.

De actiegroep Behoud de Plantenklok is enorm verontwaardigd omdat FloraHolland het programma van de extra alv heeft vastgesteld en verstuurd naar leden zonder op feedback van de actiegroep te wachten.


Reacties (1)

mark van klaveren 2 weeks ago

de opkomst zal wel indrukwekkend hoog zijn, twee verhalen aanhoren en er vervolgens niks mee kunnen!
knap staaltje werk van de directie zonde van de tijd en zeker van de kosten die een extra alv organiseren met zich mee brengt.
maar waarschijnlijk hebben we het zelf goedgekeurd in het verleden dat we over dit en meerdere onderwerpen niks meer te zeggen hebben

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

'Verandering, wat levert dat op?'

De eerste weblog van Ellen Samwel. Samwel doet de online marketing binnen JEM-id, een bedrijf dat softwarepakketten ontwikkeld. Deze blog is...

Ontwikkelingen lisianthus getoond

De nieuwste ontwikkelingen in Lisianthus werden op 19 en 20 september getoond door veredelaar Sakata Ornamentals. De Lisianthus Open Dag...