It's Alive Travel: Olympics, Disney en bio

25-07-2012    09:17   |    Jacco Strating

18 jongeren gaan deze zomer in het kader van It's Alive Travel op werkvakantie. Met blogs houden zij u op de hoogte van hun soms verre reizen. GroenteNet en SierteeltNet volgen de jongeren op de voet.

Vandaag een blog van Ruth Vonken, die voor de Dutch Flower Group naar Engeland is vertrokken om onder andere het effect van de Olympische Spelen op de bloemenmarkt in kaart te brengen. Lees hier haar laatste bijdrage.

Lisa Boerop en Petra van der Kooij trekken momenteel door Europa om voor het biologische handelsbedrijf Eosta te bekijken hoe duurzaam de voedselketen is. Op dit moment zijn zij in Amiens, dat volgens Lisa aandoet als een middeleeuws 'Disney-dorp'. Lees hier haar blog. Petra beschrijft hoe zij na lang zoeken eindelijk biologische voeding op een menukaart vonden. Lees hier de blog van Petra.Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hittegolf voor deel van Nederland

In het oosten en zuidoosten van Nederland worden voor vrijdag en het weekend tropische temperaturen verwacht van 30 graden of meer, zo meldt...

Kans op overlast boring blijft

De komende dagen kunnen inwoners van Kwintsheul nog enige geluidsoverlast ervaren van de aardwarmteboring die plaatsvindt bij Nature's Heat...